fbpx
Loader

Polityka prywatności

Niniejsza polityka prywatności ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców. Pomaga ona zrozumieć jakie dane oraz w jakim celu są zbierane i wykorzystywane. Polityka prywatności zawiera informacje o stosowaniu plików cookies oraz narzędzi analitycznych.

Wypełniając obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – zwane dalej „RODO”, chcemy poinformować o kilku ważnych kwestiach dotyczących bezpieczeństwa przetwarzania przez nas danych osobowych.

Prosimy o zapoznanie się z dokumentem.

  1. Kto jest administratorem danych?

Administratorem danych jest DASZER S.C. Łukasz Antosz, Przemysław Draguła z siedzibą w 39-103 Ostrów 432, NIP 818 170 70 83.

  1. Jakie dane są przez nas przetwarzane i w jakim celu?

Przetwarzamy dane, zbierane w sposób automatyczny, które pozostawiasz poruszając się po naszej stronie internetowej m.in. w postaci tzw. plików cookies. Dopiero w momencie podpisania z nami umowy i wyrażeniu zgody o przetwarzaniu danych osobowych (tj. imię nazwisko, numer telefonu, adres inwestycji, e-mail), które zamieszczamy w zakładce „Mój dom”, gdzie masz możliwość zalogowania się oraz podglądu na bieżące sprawy związane z zawartą umową. Dane te przetwarzamy na podstawie art. 6 ust. 1 b) RODO. 

Wyrażenie przez Ciebie zgody pozwoli na dopasowanie naszych usług do Twoich potrzeb i zainteresowań oraz umożliwi udoskonalenie naszych usługi.

  1. Czy podanie danych jest wymogiem?

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niezbędne do wykonania umowy.

  1. Komu możemy przekazać Twoje dane osobowe?

Odbiorcami danych osobowych mogą być:

  • Organy państwowe (np. Prokuratura, Policja, Urząd Skarbowy, Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, sądy powszechne) – w przypadku wystąpienia o ich udostępnianie,
  • Podmioty realizujące usługi na rzecz DASZER S.C. (np. kancelaria prawna, dostawcy usług IT, bank, firmy transportowe i kurierskie, operatorzy pocztowi),
  • Firmy podwykonawcze w zakresie współpracy przy inwestycjach/projektach.
  1. Przetwarzanie danych osobowych – jakie masz prawa?

  • prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii,
  • prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych,
  • prawo do usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania danych,
  • prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych,
  • prawo do przenoszenia danych,
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego w przypadku naruszenia przepisów RODO.
  1. Jakie dane zbieramy w sposób automatyczny? I co to są pliki cookies?

Jak już wcześniej wspomnieliśmy, w sposób automatyczny zbieramy Twoje dane kiedy przeglądasz nasze Strony Internetowe poprzez tzw. pliki cookies („Ciasteczka”).

Są to pliki wysyłane z Twojego komputera lub innego urządzenia w momencie przeglądania Stron Internetowych.

Ciasteczka pozwalają nam m.in. na analizę zachować, zbieranie danych demograficznych czy zapamiętanie i sprawdzenie użytkowników na Stronie Internetowej, dzięki którym możemy m.in. dbać o trafność wyświetlanych przez nich informacji.

Nie dokonują żadnych modyfikacji, zmian ustawień w urządzeniu czy oprogramowaniu, które masz zainstalowane na Swoim urządzeniu.

Masz prawo nie wyrazić zgody na wykorzystywanie przez nas Ciasteczek. Możesz je blokować poprzez zmianę ustawień w Twojej przeglądarce WWW. Aby uzyskać więcej informacji na ten temat zajrzyj na stronę http://wszystkoociasteczkach.pl

Korzystanie przez Ciebie z naszej Strony Internetowej oznacza, że wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Stosowny komunikat wyświetla się zawsze przy pierwszej wizycie użytkownika na Stronie Internetowej

  1. Podmioty i partnerzy, którzy przetwarzają Twoje dane na zlecenie DASZER S.C.?

Szczegółowe informacje o naszych partnerach, podmiotach przetwarzających i odbiorcach danych osobowych możesz uzyskać pod adresem e-mail biuro@daszer.pl

polityka-prywatnoci-budowa-domw-szkieletowych-kanadyjskich-rzeszw-daszer-daszer